Naar homepage
OMG

Vrouw aan vliegtuigstoel vastgemaakt nadat zij deur probeerde te openen tijdens vlucht

foto: @lol.ariee (TikTok)foto: @lol.ariee (TikTok)
  1. Newschevron right
  2. Vrouw aan vliegtuigstoel vastgemaakt nadat zij deur probeerde te openen tijdens vlucht

Op TikTok gaat een video viraal waarop een vrouw vastgetapet aan haar vliegtuigstoel te zien is. De vrouw met een vermeende psychische aandoening gedroeg zich tijdens een vlucht agressief, viel het personeel aan en probeerde zelfs de deuren van het vliegtuig te openen. De bemanning zag geen andere oplossing dan haar vast te tapen aan haar stoel.

Chaos

Na ongeveer een uur ontstond er chaos tijdens American Airlines-vlucht 1774, zo vertelt de plaatster van het filmpje @lol.ariee. "Rond 1:30 uur begonnen stewardessen driftig door het gangpad te rennen en zagen we ze naar elkaar fluisteren. De bemanning van het vliegtuig begon toiletten af te sluiten, tassen uit de bakken boven het hoofd te pakken en wilde niet zeggen wat er aan de hand was", vertelt de TikTokker.

Verwarde vrouw

De piloot verzocht via de intercom de mensen om in hun stoel te blijven zitten, want er zou sprake zijn van een probleemsituatie in het vliegtuig. Op een gegeven moment hoorde de maker van het filmpje geschreeuw in het vliegtuig en raakte zij lichtelijk in paniek. Pas net voor de landing werd haar door een stewardess verteld dat een passagier een uitbarsting had gehad en de drang had om uit het vliegtuig te stappen.

Met duct tape afgeplakt

American Airlines bevestigde het incident later aan de New York Post. De verwarde vrouw had een stewardess aangevallen en zelfs gebeten. "Ze zei: 'Ik moet van dit vliegtuig af', en ze ging naar de uitgangen en begon op de deuren te bonzen en zei: 'Je moet me uit dit vliegtuig laten!'," vertelt een passagier. De stewardessen probeerden met man en macht de vrouw onder controle te krijgen en het lukten hen om haar uiteindelijk aan haar stoel vast te tapen met duct tape. De vrouw werd na de landing in Charlotte afgevoerd naar een plaatselijk ziekenhuis Momenteel loopt er een onderzoek en voorlopig staat ze op de no-fly-list van de vliegtuigmaatschappij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie