OMG

Jongen (2) zet tijdens eten mondkapje af, wordt met moeder vliegtuig uitgezet

foto: FB: Jodi Degyansky
  1. Newschevron right
  2. Jongen (2) zet tijdens eten mondkapje af, wordt met moeder vliegtuig uitgezet

Een bizarre situatie in een Amerikaans vliegtuig dat van Florida naar Chicago vloog. Een 34-jarige vrouw, Jodi, zat in dat vliegtuig met haar zoontje en net als iedereen droeg zij een mondkapje. Toen haar zoontje deze even af deed om een kleine snack te eten, ging het helemaal mis. De vrouw en haar zoontje werden het vliegtuig uitgezet.

Uit het vliegtuig gezet

Aan USA Today vertelt de vrouw dat het vliegtuig nota bene al was vertrokken, maar terugkeerde om de twee eruit te zetten. Jodi ging in discussie met het personeel, aangezien haar zoontje meteen na het eten het mondkapje weer had opgezet. Echter bleef het cabinepersoneel standvastig: ze moesten er per se uit.

'Compassie tonen voor een twee-jarige'

De moeder vertelt dat haar zoontje moeilijk kan wennen aan het mondkapje. "Mijn kind is echt twee weken geleden twee jaar geworden. Ik snap dat je ergens de grens moet trekken, maar een beetje compassie met ieders individuele omstandigheden zou fijn zijn", laat ze weten.

Reactie vliegtuigmaatschappij

De vrouw heeft naderhand een nieuw ticket gekocht voor 600 dollar. De vliegtuigmaatschappij laat in een reactie weten dat zij contact met de vrouw gaan zoeken en tevens onderzoek zullen doen naar wat er gebeurd is in het vliegtuig.

Ster advertentie
Ster advertentie