OMG

Bizarre TikTok-trend: mannen dippen ballen in sojasaus om het te proeven

foto: TikTok: @alxjames
  1. Newschevron right
  2. Bizarre TikTok-trend: mannen dippen ballen in sojasaus om het te proeven

Je ballen in sojasaus dippen. Het is heel normaal als je er niets van begrijpt, je bent namelijk niet de enige. Blijkbaar zijn er mannen op de wereld die denken dat je met je ballen kunt proeven. Nu vraag je jezelf natuurlijk af waarom deze bizarre TikTok-trend is ontstaan. Waarom in hemelsnaam?! Dat doen wij ook en we proberen het voor je uit te zoeken.

Muizenballen

Het idee ontstond toen een onderzoek uit 2013 opeens weer online opdook. Daarin zou staan dat mannelijke muizen smaakpapillen in hun muizenballetjes hebben. TikTok-gebruiker @cryinginthecar nam een artikel van Daily Mail als voorbeeld waarin staat dat testikels de smaak umami kunnen detecteren die je goed proeft door sojasaus. Ze besloot een video te delen met de volgende oproep: "Wisten jullie dat mannen met hun ballen kunnen proeven? Als je testikels hebt, stop je ballen dan alsjeblieft ergens in. Het is voor wetenschappelijk onderzoek en ik moet het weten, bedankt."

@cryinginthecar

please I need to know

♬ original sound - cryinginthecar

Bingo!

Twee guys besloten mee te doen aan de challenge en gingen viral. Zij beweerden dat ze echt wat konden proeven. TikTok-gebruiker Alx James nam een potje sojasaus mee zijn auto in en besloot daar het onderzoek uit te voeren: "Oh mijn god, ik kan de zout proeven! Het is belachelijk." Ook voor TikTok-gebruiker Matthew Lush was het bingo. Hij was helemaal in shock na het 'proeven' van de soja: "Ik heb geen idee of ik mij dit verbeeld, what the fuck!"

@alxjames

oh.. my god..... ??

♬ original sound - alxjames
@matthewlush

alxjames WHAT THE F #SoySauce #taste #tastechallenge #calvinklein

♬ original sound - matthewlush

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waar of niet waar?

Waarschijnlijk komt deze alinea te laat als je een man bent. Je was zo nieuwsgierig dat je ballen nu waarschijnlijk al in de soja gedipt zijn of je bent gedwongen door je vriendin. Voor wie het nog niet getest heeft en wil weten of dit bullshit is: het verlossende antwoord kwam van ene dokter Kirter Parekh. In een interview met Buzzfeed legt hij uit dat er smaakpapillen over het hele lichaam bestaan en dat die te maken zouden hebben met vruchtbaarheid.

"Dat je in dat gebied smaakpapillen hebt, betekent niet dat je die smaken kunt proeven. Je lichaam kan het ontvangen, maar je zult geen merkbare smaak van zoet, zuur of welke smaak dan ook hebben."

@prescriber

Skinny dipping #react to cryinginthecar #todaywelearned #doctor #wellnesstips

♬ original sound - cryinginthecar
Ster advertentie
Ster advertentie