OMG

Tarkan kondigt vaderschap aan!

foto: facebook/tarkan
  1. Newschevron right
  2. Tarkan kondigt vaderschap aan!

Al maanden gaat het gerucht dat Tarkan's partner Pınar Dilek zwanger is. Vandaag heeft de Turkse popster een einde gemaakt aan alle roddels met een videoboodschap. In een korte video op zijn socials geeft de 45-jarige zanger toe dat hij vader wordt!

Enorm gelukkig!

Tarkan zegt in de video dat er al een tijdje geschreven en gesproken wordt over een baby en dat ze daar niet meer omheen kunnen: "Zelfs als we 'nee' zeggen gelooft niemand het. Blijkbaar voelt iedereen het aan." Vervolgens zegt Tarkan: "Misschien hebben ze wel gelijk... Ja dat klopt! Ik word vader! Ik ben enorm gelukkig en wilde dit met jullie delen!"

Populair

In Nederland hoor je weinig meer van Tarkan, maar in de Turkse scene is de zanger nog steeds booming. Zijn laatste album 10 brak record na record in Turkije. In Nederland was dat te merken aan de run op kaarten voor het concert van Tarkan dat 6 april plaatsvindt in de Rotterdamse Ahoy.

Privé

Tarkan is door de jaren heen wel veranderd. De zanger die er vroeger alles aan deed om zijn privéleven uit de schijnwerpers te houden, is daar deels vanaf gestapt. Misschien komt dat doordat hij de liefde van zijn leven heeft gevonden, want in de videoclip van zijn laatste single Beni Çok Sev speelt zijn echtgenote de rol van de vrouw met wie hij het huwelijksbootje instapt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie