OMG

''Eén keer per ongeluk gedragen'': Vrouw die bruidsjurk verkoopt krijgt massaal steun

foto: Trade Me: Emma Matts
  1. Newschevron right
  2. ''Eén keer per ongeluk gedragen'': Vrouw die bruidsjurk verkoopt krijgt massaal steun

''Help mij om deze jurk uit mijn leven te bannen, het betekent niets meer voor mij!'' Zo begint de Nieuw-Zeelandse Emma haar advertentie op de tweedehands verkoopsite Trade Me. Ze verkoopt haar trouwjurk die nog in perfecte staat is - ''in tegenstelling tot haar huwelijk''.

''De jurk is zo goed als nieuw en klaar voor een écht huwelijk na de 'oefening' in 2013.''

Onmeetbaar

De vrouw uit Masterton verkoopt een klassieke trouwjurk in maat 42 die ze zelf niet meer nodig heeft. ''Ik kan geen exacte maten geven, aangezien deze jurk gemaakt werd voor een klein meisje dat dacht dat ze niets waard was. Nu ben ik een sterke vrouw - daar valt niet tegenop te meten.''

Minimaal bod

Er is inmiddels 670 dollar geboden op de jurk. Daarmee heeft ze haar minimale bedrag al gehaald. Ze wilde namelijk 300 dollar voor de jurk, zodat ze binnenkort een fitnessabonnement kan afsluiten.

''De kilo's die ik tijdens mijn vreselijke huwelijk aankwam, wil ik graag kwijt. Of een avondje uit met heel veel wijn. Allebei is het nodig, dus doe een bod.''

Bijval

De vrouw krijgt enorm veel steun en bijval op de verkoopsite. ''Wat een sterke vrouw ben jij. En wat een humor in deze rotsituatie. Het beste voor 2018!'', "Betekent dit dat je graag een drankje zou willen doen?'', ''De jurk is prachtig, net als jij. You go girl!'' en ''Blijf sterk, niet alle mannen zijn leugenaars. Jouw zielsverwant loopt ook nog ergens rond. Heb vertrouwen!'' zijn slechts een paar van de lieve reacties.

Ster advertentie
Ster advertentie