OMG

Politie reageert op melding huiselijk geweld, blijkt woedende man na verloren potje FIFA

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Politie reageert op melding huiselijk geweld, blijkt woedende man na verloren potje FIFA

De politie in Utrecht-Noord reageerde donderdagmiddag met een spoedrit op een melding van huiselijk geweld, maar eenmaal aangekomen bleek er iets anders aan de hand. Het geschreeuw dat de buren hoorden, was van een bewoner die verloren had met de voetbalgame FIFA en daar heel slecht mee omging. Zo slecht dat hij de boel bij elkaar schreeuwde.

"Bedankt voor het bellen"

Het bleek uiteindelijk geen huiselijk geweld, maar de politie bedankte de melder wel: "Enorm bedankt voor het bellen. Gelukkig was er niks aan de hand, maar huiselijk geweld is iets wat helaas vaker voorkomt dan je denkt", aldus de politie Utrecht-Noord op Instagram.

Huiselijk geweld? Dit is wat je kunt doen

De politie adviseert onderaan het Instagram-bericht ook wat jij kunt doen als je vermoedt dat er sprake is van huiselijk geweld of er zelf slachtoffer van bent: Hoor je vermoedelijk huiselijk geweld bij je buren bel aub ?112! Met 1 telefoontje kun je het verschil maken voor iemand! Mocht je een situatie in jouw eigen omgeving willen bespreken of advies willen over een situatie huiselijk geweld, dan kun je ook contact opnemen met Veilig Thuis, (voorheen Steunpunt Huiselijk Geweld & Advies- en Meldpunt kindermishandeling) op 0800-2000 (24/7 bereikbaar).

Ster advertentie
Ster advertentie