OMG

VIDEO: Net vrijgelaten man steelt 'per ongeluk' politiejeep

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Net vrijgelaten man steelt 'per ongeluk' politiejeep

Mario Tiller had een paar glazen teveel gedronken en besloot midden op een druk kruispunt in de Amerikaanse stad McKeesport te gaan bedelen. De politie werd opgebeld en eenmaal ter plaatse besloten de agenten dat 37-jarige man ook een ambulance nodig had wegens zijn verwondingen.

Geslachtsdeel

De ambulance arriveerde korte tijd later om de sneeën van Mario Tiller te behandelen. Tijdens de behandeling viel de dronken man het vrouwelijke ambulancepersoneel lastig. Ook probeerde hij zijn geslachtsdeel te laten zien.

Arrestatie #1

De agenten besloten Mario Tiller uiteindelijk te arresteren omdat hij herrie schopte in het ziekenhuis. Mario Tiller moest een tijdje de cel in en werd uiteindelijk vrijgelaten met een dagvaarding.

Arrestatie 2

Direct na zijn vrijlating zag Tiller een jeep voor het politiebureau staan met de sleutels nog in het contact en een draaiende motor. De accu was blijkbaar net opgeladen, waardoor de motor nog moest draaien. Tiller dacht geen seconde na, stapte in de jeep en reed weg. Wat hij niet wist: het was een politiejeep van agenten in burger. Na 23 minuten werd hij opnieuw opgepakt, maar deze keer voor een hele nieuwe waslijst aan aanklachten, waaronder autodiefstal.

Ster advertentie
Ster advertentie