OMG

Huur een Marokkaans vriendje om mee thuis te komen bij je racistische ouders

foto: Facebook/SamDooby
  1. Newschevron right
  2. Huur een Marokkaans vriendje om mee thuis te komen bij je racistische ouders

Heb jij ouders die op de één of andere manier liever niet zien dat je met een Marokkaanse jongen thuiskomt? Dan kan je Sam en zijn Mocro Service inhuren voor de feestdagen om je ouders in de zeik te nemen óf juist te leren dat er niets mis is met Marokkanen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mocro Pakketten

Sam biedt op komische wijze verschillende pakketten aan via zijn Facebook en houdt de prijs geheim:

  • Straatmarokkaan: Sam heeft ergens nog een trainingspak uit 2010 liggen
  • Welbespraakte Marokkaan: Sam gaat met alles en iedereen in discussie
  • Praktiserende moslim Marokkaan: Sam komt volledig in gewaad en baard en zal je ouders er constant aan herinneren dat de enige feestdagen eigenlijk het Offerfeest en het Suikerfeest zijn

Extra Tfoe

Het blijft niet bij de bovenstaande Marokkaanpakketten. Je kan gelukkig ook wat extraatjes toevoegen zoals de Mobiele Mocro. Dan neemt Sam een wegwerpmobiel mee en belt constant met zijn matties Mo, Achie, Rachid, Schaap en Souf. De Tfoe Mocro behoort ook tot de opties: Sam zegt dan iedere keer "Yegh Tfoe" als er varkensvlees geserveerd wordt. Tot slot biedt hij ook de Gebeds Mocro aan als extraatje. Dat houdt in dat hij een gebedsoproep app download en keihard afspeelt als iedereen aan tafel zit.

Haat met liefde bestrijden

Sam van de Mocro Service vertelde Jaimy in De Avondshow dat het allemaal begon met een grap geïnspireerd door een Amerikaanse actie, maar wel met een achterliggende gedachte. Sam vindt dat je anno 2017 niet meer iemand mag haten wegens zijn of haar afkomst en wil dat op deze manier tegengaan. De leuke reacties stromen binnen en zelfs de haatreacties beantwoordt hij met alle liefde. Het begon als een grap, maar Sam sluit niet uit dat hij echt langs gaat komen.

Ster advertentie
Ster advertentie