OMG

Koppel dat 13.000 kilometer uit elkaar woont, neemt overal ter wereld dezelfde foto

foto: www.dipkisstravels.com
  1. Newschevron right
  2. Koppel dat 13.000 kilometer uit elkaar woont, neemt overal ter wereld dezelfde foto

De vonk sloeg onmiddellijk over toen Rob en Joli elkaar op de Filipijnen ontmoetten. Er was alleen één probleem: de twee woonden maar liefst 13.000 kilometer van elkaar vandaan. Joli komt uit de Filipijnen, maar Rob woonde in de Verenigde Staten. Ze hielden contact met elkaar en al snel bleek dat de liefde te groot was om 'gewoon vrienden' te blijven. En dus gingen ze op zoek naar een oplossing.

Halverwege

De twee hebben allebei een grote liefde voor reizen en bedachten een oplossing voor hun langeafstandsrelatie. Ze spraken 'halverwege' af: om de paar maanden reisden ze naar maar liefst zes continenten, waar ze telkens dezelfde dipkiss-foto als souvenir maakten.

Delen met de wereld

Voorheen deelde het koppel hun foto's alleen met vrienden en familie. Tot nu! Op hun blog vertellen ze dat ze graag hun kleine projectje met de wereld willen delen: ''We willen mensen inspireren om te gaan reizen, vooral met degene van wie ze houden.''

nog Niet uitgereisd

Inmiddels is het koppel getrouwd. Ze wonen samen in de Verenigde Staten, maar ze zijn zeker van plan om nog veel reizen samen te maken. En dus nog veel meer dipkiss-foto's!

Ster advertentie
Ster advertentie