OMG

FOTO: Broer prankt zusje met geniale Chief Keef kerstkaart

  1. Newschevron right
  2. FOTO: Broer prankt zusje met geniale Chief Keef kerstkaart

De decembermaand voelt vaak feestelijk, maar bij Morgan Svobodny uit Minnesota gaan juist jaarlijks de alarmbellen af. Haar 23-jarige broer Zach haalt namelijk ieder jaar een sicke prank met haar uit. Dit jaar was de prank van haar broer zo goed, dat het compleet viral ging.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Chief Keef

Zach nam een oude foto van Chief Keef en bewerkte Morgan daarin. Daardoor leek het alsof de beroemde rapper zijn zusje omhelsde. Daar maakte hij een kerstkaart van en verzond die namens zijn zus naar al hun familieleden en kennissen. Met een prachtige begeleidende tekst:

Kerstkaart van Morgan & Chief keef

Fijne feestdagen iedereen!

Ik hoop dat jullie een geweldig 2016 achter de rug hebben en al uitkijken naar een nog beter 2017. Dit jaar ben ik vertroeteld. Sinds september heb ik een serieuze relatie met een geweldige guy die Keith Cozart heet. Hij is een beroemde rapper die sommigen van jullie beter kennen als Chief Keef. Hij heeft heel veel hits op zijn naam staan zoals “That’s The Shit I Don’t Like,” “I Hate Being Sober,” en “These Bitches Love Sosa.”

Keith is een geweldige guy en zo gelukkig als nu, dat ben ik in de afgelopen zes maanden niet meer geweest. Ik ben vorige maand gestopt met school, nadat ik ontdekte dat ik zwanger ben. Ik weet bijna zeker dat Keith de vader is. We willen in maart samen naar Atlanta verhuizen en we kijken daar enorm naar uit. De beste wensen voor 2017.

P.S. Bang Bang

Ster advertentie
Ster advertentie