OMG

Twee Italianen plassen in zee: 3.300 euro boete

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Twee Italianen plassen in zee: 3.300 euro boete

Wildplassen mag natuurlijk niet. Maar wat doe je als je aan de zee bent en je moet opeens heel nodig plassen? Het makkelijkste is om even je blaas in de zee te legen. Zo dachten ook twee Italianen aan de Middellandse Zee. Het gevoel van opluchting was echter maar van korte duur toen de twee een boete van 3.300 euro kregen wegens openbare zedenschennis.

Feestje

De twee bevriende Italianen kwamen net terug van feestje op een boot. Op het strand van Monterosso al Mare moesten de twee verschrikkelijk nodig plassen. "Op dat uur waren alle bars gesloten", meldden de vrienden. "We dachten dat niemand ons had gezien en dachten dat er niks mis was met in de zee te wateren".

Boete

De Italianen waren wel degelijk gezien, namelijk door een patrouillewagen van de politie. De agenten waren op zijn zachts gezegd niet echt blij met de actie van de twee. De vrienden werden gearresteerd vanwege openbare zedenschennis. De boete was in totaal 3.300 euro. Als de 3.300 euro niet binnen twee maanden betaald wordt, kan het totaalbedrag oplopen tot maar liefst 10.000 euro. Snel betalen dus!

Ster advertentie
Ster advertentie