OMG

Deze lieve agent schoot te hulp na 911-melding van vermiste teddybeer

foto: YouTube: PIX11 News
  1. Newschevron right
  2. Deze lieve agent schoot te hulp na 911-melding van vermiste teddybeer

Als er een prijs bestaat voor de liefste agent ter wereld, moet die absoluut gaan naar de Amerikaanse Khari Manzini. Hij schoot namelijk te hulp toen de 12-jarige autistische Ryan het alarmnummer belde. De jongen wou graag een melding maken van zijn vermiste teddybeer. Ondanks dat al snel duidelijk was dat het niet om een noodgeval ging, ging de agent toch nog even bij de familie langs.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

geruststellen

Bij de politie van het Amerikaanse plaatsje Woodbridge is het verplicht om na een 911-melding, wanneer het telefoongesprek niet goed is afgerond, langs te gaan. Dat is dan ook wat Khari deed. De agent vond de teddybeer vervolgens al snel naast Ryans bed en wist goed hoe hij de jongen gerust moest stellen. Khari heeft namelijk een speciale training gehad in het omgaan met autistische kinderen. Daarmee leren agenten niet alleen zichzelf veilig te houden, maar ook de mensen die ze helpen. En dat maakt volgens hem een groot verschil.

dankbare vader

Ryans vader is erg dankbaar voorde aanpak van de agent. "Ik wil graag de agent die reageerde, bedanken voor zijn vriendelijkheid en begrip. Hij ging zelfs even met de 'overtreder' op de foto. Ik ben blij met zo'n fijne en zorgzame politie", zegt hij in een Facebookbericht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie