OMG

Deze 'I'm Not Racist'-video van Joyner Lucas is je 7 minuten meer dan waard!

  1. Newschevron right
  2. Deze 'I'm Not Racist'-video van Joyner Lucas is je 7 minuten meer dan waard!

Wow, kippenvel. Maar echt. heel. erg. veel. kippenvel! Dat is wat de video I'm Not Racist van de Amerikaanse rapper Joyner Lucas met je doet. Het raakt heel veel mensen trouwens, want de clip is inmiddels trending op YouTube en staat op #43.

Geen medelijden

Van de rapper is geen spoor te bekennen in de video. Wat hij wel heeft gedaan - geniaal idee - is een 'witte' en 'zwarte' man tegenover elkaar gezet. De één is overduidelijk Trump-aanhanger met z'n rode Make America Great Again-petje en de ander die staat daar natuurlijk tegenover.

"With all the respect, I don't have pity for you black niggers. That's how I feel."

#IAMNOTRACIST

In het begin van de video zijn de twee hoofdpersonen beide overtuigd van hun gelijk. Ze zijn vooral van mening dat ze geen racist zijn. De Trump-aanghanger begint eerst en spit - dat is eigenlijk natuurlijk de rauwe stem van Joyner Lucas - wat hij denkt, voelt en hoe hij de wereld ziet. Zonder begrip voor de donkere jongeman die tegenover hem zit.

"I'm not racist. My sisters boyfriend is black."

WTF-gehalte

Maar dan is z'n 'tegenstander' aan de beurt, die hetzelfde doet vanuit zijn perspectief. En ook hij spit vuur over de perfecte beat die het WTF-gehalte extra ondersteunt.

"Nigger. That word was originated to keep us under. When we use it, that's just how we greet each other. But when you use is, we know there is a double meaning under."

"Tryna steal black culture and then make it your own."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie