OMG

Tandarts op TikTok onthult: "We zien het aan je mond als je veel orale seks hebt"

foto: TikTok: @dentitefoto: TikTok: @dentite
  1. Newschevron right
  2. Tandarts op TikTok onthult: "We zien het aan je mond als je veel orale seks hebt"

Ben jij als de dood voor de tandarts? Dan gaat dit artikel die angst misschien nog groter maken. Dat laatste hangt vooral af van je hobby's in je vrije tijd.

Als je aan veel 'lolly's' zuigt

Een tandarts op TikTok, genaamd @dentite, kreeg al vaker de vraag van TikTokkers of tandartsen het aan iemands mond kunnen zien als diegene orale seks heeft gehad. Daarom besloot hij nu voor eens en altijd een einde te maken aan dit mysterie.

Wat blijkt? Je tandarts kan het gewoon zien. "Het heet 'palatale petechiën'", legt @dentite uit. Palatale wat?! Nou, het zorgt ervoor dat je kleine geïrriteerde vlekjes krijgt in je zachte gehemelte. Omdat hij bang is dat TikTok hem zal blokkeren, legt hij er meer over uit door gebruik te maken van het woord 'lolly' om het mannelijke geslachtsdeel aan te duiden: "Als je ervan houdt om bijvoorbeeld aan lolly's te zuigen, dan is het geen probleem als je hier en daar aan een of twee lolly's zuigt. Maar als je het leuk vindt om aan veel, heel veel lolly's te zuigen, dan heb je een probleem, omdat het palatale petechiën veroorzaakt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beugels

Aan het einde van de video komt de tandarts nog met een mysterieuze boodschap: "Als je ook nog eens een beugel hebt, kan ik alleen maar het volgende zeggen: 'Yikes (o jee)!'" Verschillende TikTok-gebruikers reageren nu dat ze meer uitleg willen over beugels, maar sommigen denken het antwoord al te weten: "Een tandarts kan dan haartjes zien die vastzitten."

Ster advertentie
Ster advertentie