OMG

VIDEO: Blac Chyna verlaat Rob Kardashian en neemt baby mee na 'hack'

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Blac Chyna verlaat Rob Kardashian en neemt baby mee na 'hack'

Blac Chyna heeft Rob Kardashian verlaten en de baby (+ de barbecuesaus) meegenomen. Dat bevestigt Rob in een emotionele video. De afgelopen 24 uur verschenen allerlei gesprekken op Blac Chyna's Instagram, alsof ze gehackt was. Daarin is onder andere te lezen dat Blac Chyna haar vriendje al na één jaar huwelijk wilde verlaten. In de tussentijd zou Blac Chyna zelfs haar nieuwe achternaam Kardashian als merknaam willen vastleggen.

Gebroken

Rob vertelt in een emotionele video dat hij zowel mentaal als fysiek gebroken is. "Ik dacht dat we zouden gaan trouwen. Ik behandelde haar als een koningin. Mijn dochtertje is pas één maand oud en Chyna heeft haar meegenomen uit dit prachtige huis dat ik net voor ons gekocht had. Zo kort voor kerstmis. Ik hield van die vrouw. Ik hield van Angela. Ik gaf haar alles wat ik had, maar ik wist dat het een plannetje van haar was."

Berichten aan beste vriend

Rob Kardashian zegt dat hij nooit heeft getwijfeld aan de liefde van Blac Chyna: "Ik dacht echt dat ze ook van mij hield. Dit doet zo'n ongelofelijke pijn. Vooral nadat ik in de berichten van Chyna aan haar beste vriend las waarin ze schrijft dat ze mij na één jaar al zou verlaten. Dat heeft ze niet gehaald, maar ik ben zo gebroken. Ik heb voor deze vrouw gevochten. Volg me op snap---->robphuckedme"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen publiciteitsstunt

Voor iedereen die twijfelt of dit echt is, heeft Rob nog een nieuwe Instagrampost: "Dit is niet nep of een publiciteitsstunt. Geloof me. Mijn prachtige dochtertje is van mij afgenomen en mijn vrouw heeft mij verlaten. Ik ben al dagen van streek. Dit gebeurt allemaal in mijn leven. Ik speel geen spelletjes als het om mijn vrouw en kinderen gaat!"

Chille Blac Chyna

Met Blac Chyna lijkt het goed te gaan, nadat alle geheime gesprekken verwijderd zijn van haar Instagram. In haar laatste post doet ze alsof er niets aan de hand is. Ze promoot 'gewoon' de realityshow met Rob die aanstaande zondag verschijnt. Blac Chyna heeft Rob al beschuldigd van de hack. Hij zou volgens haar het meesterbrein achter de hack zijn.

Vier dagen geleden was alles nog koek en ei.

Nu kan hij geen koek, ei, chips of barbecuesaus meer vinden in huis. Die heeft Chyna allemaal meegenomen.

Ster advertentie
Ster advertentie