OMG

FOTO'S: Ex-geliefden sluiten relatie bizar af met break up-foto's

  1. Newschevron right
  2. FOTO'S: Ex-geliefden sluiten relatie bizar af met break up-foto's

Je relatie is over, afgelopen. Jullie zijn uit elkaar. Verdeel de spullen, ieder zijn eigen weg. Althans, dat zou je denken. Harrison en Jackie deden het anders en sloten hun liefdesverhaal na jaren af met een break up-fotoshoot.

The end

Harisson en Jackie werden het slachtoffer van afstand nadat één van hen honderden kilometers verder besloot te gaan studeren. Een relatie op lange afstand werkte niet en daardoor kwam er in 2015, na 3,5 jaar, een einde aan hun relatie.

FOTOSHOOT

Harrisons vrienden inspireerden hem met hun foto's. Een jaar na de break up nam hij daarom contact op met Jackie en vroeg haar of ze mee wilde werken aan een fotoshoot met hun eigen liefdesverhaal als thema. Aangezien ze goed uit elkaar gingen, wist hij haar al snel te overtuigen.

Emotioneel

De fotoshoot begon volgens Harisson nogal nep. Maar hoe langer de shoot duurde, des te meer impact het op de ex-geliefden had. "We eindigden emotioneel en zelfs een beetje treurig," zegt Harrison. Ook Jackie had last van mixed feelings: "Het was alsof we teruggleden in onze relatie, in zowel het goed als het slechte. Als ik de foto nu bekijk dan herinnert het mij aan alles waardoor ik ooit verliefd op hem ben geworden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto's: Harrison Bach

Ster advertentie
Ster advertentie