OMG

Zingende Amerikaanse politieagenten Michael en Moe gaan viral

foto: YouTube: The Ellen Show
  1. Newschevron right
  2. Zingende Amerikaanse politieagenten Michael en Moe gaan viral

Poltieagenten Michael Norwood en Moe Badger uit New York zijn tegenwoordig beter bekend als de 'Buffalo Bad Boys'. Video's van deze zingende agenten gingen viral nadat video's van hen rondgingen op het internet. Bij The Ellen Show leggen ze uit dat ze hiermee het imago van politieagenten proberen te verbeteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

buurt

Zowel Michael als Moe maakte pas een paar jaar geleden de switch naar het politievak. Michael was eerst professioneel basketballer, maar moest daarmee stoppen toen hij zijn voet brak. Moe verdiende zijn geld als rondreizende gospel-artiest. Inmiddels zijn ze beiden politieagent, omdat ze beiden graag iets voor de buurt willen betekenen.

Negatief beeld

Michael en Moe willen het negatieve beeld van de politie dat heerst onder kinderen en jongeren veranderen. Ze zetten zich daarom in voor de stichting COPSS, dat staat voor Childeren Overcoming Police Stereotypes over Sports (Kinderen overwinnen politie stereotypen door sport). Bij The Ellen Show vertellen de agenten hoe ze dat doen:

"Wij proberen kinderen te bereiken als ze jong zijn, door hen te coachen, te steunen, en nu ook via sport en het zou ook via zingen kunnen zijn. We doen alles om dichter bij elkaar te komen. Als ze dan ouder zijn, hebben ze een minder negatief beeld over de politie."

Aan het einde van het interview had Ellen DeGeneres nog een mooie verrassing voor de mannen: ze schonk tienduizend euro aan hun stichting.

Ster advertentie
Ster advertentie