OMG

'Ex-Ajacied Ebecilio maakte twee vrouwen tegelijk zwanger in Rusland'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Ex-Ajacied Ebecilio maakte twee vrouwen tegelijk zwanger in Rusland'

We kunnen wel zeggen dat ex-Ajacied Lorenzo Ebecilio zich in een situatie bevindt waarvan we allemaal hopen dat het ons nooit gebeurt: er wordt gezegd dat hij twee verschillende vrouwen tegelijk bezwangerd heeft toen hij in Rusland voetbalde.

zelfde geboortedag

Sterker nog: zijn twee vermeende kinderen zijn zelfs op dezelfde dag geboren: 17 januari 2017. De voetballer is nu in een enorme rel verwikkeld. Eén van de moeders, de 28-jarige Anna Bagajeva, wil dat de voetballer zijn dochter erkent en heeft een rechtszaak tegen Ebecilio aangespannen in Rusland. Een rechter heeft daar nu geoordeeld dat Ebecilio verplicht dna-materiaal moet afstaan, zodat de vrouw kan bewijzen dat hij écht de vader van haar kind is.

Ebecilio voetbalt op dit moment in Belgrado, maar kan maar beter een retourtje Rusland boeken voor de test: als hij zijn dna-materiaal niet afstaat, wordt de voetballer namelijk automatisch erkend als vader van het kind.

'ik geloofde hem'

Anna Bagajeva zou Ebecilio ontmoet hebben in een restaurant in Moskou. Na die ontmoeting spraken de twee vaker met elkaar af. In 2016 raakte ze zwanger van de voetballer, die gezegd zou hebben dat hij kinderen wilde. "Toen ik zwanger was beloofde hij dat we een gezin zouden vormen", vertelt ze in een interview.

"Hij zei dat hij van me hield. Ik was verliefd en ik geloofde hem."

twee keer scoren

De voetballer zou echter tegelijkertijd ook geregeld romantische onderonsjes hebben met Daria Danilina. Volgens de geruchten werd ook zij zwanger en kreeg ook zij op 17 januari 2017 dus een kind van de voetballer: een jongetje.

In mei kwamen beide vrouwen op bezoek in een Russische televisieshow om te vertellen over de vader van hun kinderen. De redactie van die show deed al dna-onderzoek bij de kinderen van de twee vrouwen, waaruit bleek dat de twee kleintjes 90 procent zeker dezelfde vader hebben.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

geen contact

Bagajeva geeft aan dat ze al een tijd geen contact meer met Ebecilio heeft. Nadat hij haar met oud en nieuw 2017 beloofd had naar Nederland te halen, liet hij niets meer horen. Ook zou hij nog geen cent alimentatie betaald hebben.

Ebecilio heeft tot op heden nog niet in de pers gereageerd op zijn dubbele vaderschap.

Ster advertentie
Ster advertentie