OMG

Deze Valentijnsverrassing van Travis Scott voor Kylie is insane!

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Deze Valentijnsverrassing van Travis Scott voor Kylie is insane!

'Had ik ook maar een vriendje als Travis Scott'. Dat is wat de romantici onder ons dachten toen ze zagen wat voor een enorme Valentijnsverrassing de rapper voor zijn liefje Kylie Jenner had.

liefdespad

De verrassing? Een aisle vol hartjes en bijna compleet gemaakt van rode rozen. Kylie plaatste beelden van de verrassing op social media. Op een van de foto's op Insta Stories staat ze geknield bij het rode gangpad, op anderen lopen we gezellig mee in over het 'liefdespad' om die ervaring toch een klein beetje te voelen. Maar helaas, écht voelen hoe je zo'n Valentijn beleeft is slechts voor heel weinig mensen weggelegd...

must be dreaming!! ?...

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op 14 Feb 2019 om 10:32 (PST)

perfect night ??

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op 11 Aug 2018 om 10:45 (PDT)

Dure cadeautjes

Kylie Jenner en Travis Scott zijn sinds april 2017 bij elkaar. De twee hebben samen een dochtertje, Stormi, die op 1 februari vorig jaar geboren werd.

Beiden staan bekend om de extreem dure cadeaus die ze elkaar geven op feestdagen. Zo kreeg Kylie Jenner op haar twintigste verjaardag een choker van 60.000 dollar en uit het niets een Ferrari van 1,4 miljoen dollar. Zij gaf Travis voor zijn zesentwintigste verjaardag een dagje Six Flags cadeau. Klinkt misschien gierig, maar vergeet niet het kleine feit dat ze het volledige park afhuurde, zodat hij zijn verjaardag rustig met zijn vrienden en familie kon vieren.

Ster advertentie
Ster advertentie