Up 2 Date

Kylie Jenner verstoot Dr. Dre uit Forbes-lijst van rijkste celebrities

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kylie Jenner verstoot Dr. Dre uit Forbes-lijst van rijkste celebrities

Kylie Jenner behoort met haar vermogen van 900 miljoen dollar tot de vijf rijkste Amerikaanse beroemdheden. De 21-jarige realityster heeft al evenveel geld verdiend als de 45-jarige Jay-Z en deelt met hem de vijfde plek op de lijst van America's wealthiest celebrities. Degene die dankzij haar zijn plekje moest afstaan, is Dr. Dre. Hij stond vorig jaar nog op de negende plaats, maar is nu uit de lijst verstoten. De jaarlijkse lijst van het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes is verder vrijwel hetzelfde als vorig jaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

jongste ooit

Eerder dit jaar sierde Kylie de cover van het blad omdat ze op het punt stond om de jongste self-made miljardair ooit te worden. Het blad voorspelde toen dat haar cosmeticabedrijf Kylie Cosmetics, waarvan ze de volledige eigenaar is, volgend jaar waarschijnlijk zo'n 1 miljard dollar waard zal zijn. Haar 121 miljoen volgers op Instagram en het succes van de Kardashian-realityserie werken hierbij ook zeker in haar voordeel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

reacties

Op Twitter verschijnen, net als afgelopen zomer na de Forbes-cover, veel reacties van mensen die betwijfelen in hoeverre Kylie echt self-made is.

Star wars

Bovenaan de lijst staat nog steeds de 74-jarige filmproducent George Lucas. Hij is de man achter de Star Wars-films en zijn vermogen telt inmiddels zo'n 5,4 miljard dollar. Hij wordt opgevolgd door regisseur Steven Spielberg ($3,7 miljard) en de naast Kylie enige andere vrouw in de top tien, Oprah Winfrey ($2,8 miljard). Verder bestaat de lijst uit basketballer Michael Jordan ($1,7 miljard), illusionist David Copperfield ($875 miljoen), rapper en producent P. Diddy ($825), golfer Tiger Woods en auteur James Patterson (beide $800 miljoen).

Ster advertentie
Ster advertentie