FunX Rotterdam

Rotterdam krijgt duurste huis van Nederland

foto: YouTube: Frame Vastgoed
  1. Newschevron right
  2. Rotterdam krijgt duurste huis van Nederland

Nog op zoek naar een leuke woning in Rotterdam? Binnenkort komt er een nieuw wooncomplex met daarin een wel heel speciaal appartement: The Box. Deze luxe woning in de wijk Katendrecht zal het duurste huis van heel Nederland worden. Interesse? Dan zul je een dikke rekening moeten hebben. De woning gaat naar schatting tussen de 15 en 20 miljoen euro kosten.

Dikke crib

De toekomstige eigenaar van het drie verdiepingen tellende appartement heeft voor dat geld in ieder geval voldoende ruimte. De totale oppervlakte bedraagt 1000 vierkante meter en de plafonds zijn zo'n 12 meter hoog. Naast een uitzicht op de Rijnhaven beschikt de woning ook over een privélift en een achtertuin van 55 vierkante meter. Het hele complex, Bay House genaamd, zal waarschijnlijk in 2021 af zijn en in totaal 100 appartementen bevatten. Is 15 miljoen iets te duur voor je? De goedkoopste woning in het complex heb je al vanaf 470.000 euro...

bijzonder

Volgens Makelaar Leslie de Ruiter wordt het huis 'het meest bijzondere object op de Nederlandse woningmarkt' en is het nergens anders mee te vergelijken. Afgelopen weekend, op de Masters of LXTY-beurs in Amsterdam, werd The Box voor het eerst gepresenteerd. Volgens de makelaar zijn er al aanmeldingen, voornamelijk van succesvolle ondernemers die over meerdere woningen beschikken.

Ster advertentie
Ster advertentie