OMG

Martin Garrix betaalt vliegtickets Ierse fan voor ADE

  1. Newschevron right
  2. Martin Garrix betaalt vliegtickets Ierse fan voor ADE

De Ierse Chris McPhadden had kaartjes gekocht voor het optreden van Martin Garrix op het Amsterdam Dance Event. Hij had alleen één probleem. Hij kon het vervoer van Dublin naar Amsterdam niet betalen. Gelukkig wilde Martin Garrix himself dat probleem wel oplossen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

vliegtickets

In een interview legt Chis McPhadden uit dat hij de kaartjes voor het optreden al een tijdje had liggen. Maar na een trip naar Budapest in augustus en een rondreis door Amerika in september had hij weinig geld over. De prijzen van vliegtickets naar Amsterdam waren ondertussen zwaar omhoog gegaan tot 300 Euro. En dat kon hij niet betalen.

Er zat maar één ding op. Als laatste hoop tweette hij Martin Garrix met zijn probleem. Maar hij had natuurlijk nooit verwacht dat hij ook daadwerkelijk reactie zou krijgen!

funx op ade

Van 19 tot en met 23 oktober barst Amsterdam van de feestjes en muziekbijeenkomsten. Ook FunX is aanwezig op het ADE. Van woensdag tot en met zaterdag zenden we live uit vanaf het Melkweg Café. Naast meeluisteren, kan je ook meekijken via FunX.nl en de FunX App.

Ster advertentie
Ster advertentie