OMG

Je gaat sowieso stuk om Rihanna's hilarische make-up tutorial

  1. Newschevron right
  2. Je gaat sowieso stuk om Rihanna's hilarische make-up tutorial

Rihanna is altijd druk bezig. Ze is CEO van haar succesvolle make-upmerk Fenty, lanceert binnenkort een grensverleggend lingeriemerk, is volgende maand te zien in de film Ocean's 8, zorgt met één tweet voor een miljoenenverlies bij Snapchat, zet zichzelf tussendoor keihard in voor het goede doel én ze is natuurlijk ook nog steeds één van de realest artiesten van deze tijd. Binnenkort komt RiRi met nieuwe muziek, namelijk een reggaealbum! Zo vertelt de badgirl, die recentelijk dertig is geworden, in een uitgebreid interview met de Vogue.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

opmaken in Rihanna-stijl

Speciaal voor het modeblad nam Rihanna ook een make-up tutorial op. In tien hilarische minuten vertelt de duizendpoot hoe zij zichzelf opmaakt als ze een avondje uitgaat. Tussen de grappige opmerkingen - "Concealer is gemaakt om katers en slechte beslissingen goed te maken" - door, geeft ze ook nog veel handige tips.

"Het is heel belangrijk om je gezicht niet precies zo te contouren als je bij tutorials ziet. Iedereen heeft een andere vorm. Ik heb een enorm voorhoofd. Dat moet ik verbergen, snap je."

Ster advertentie
Ster advertentie