OMG

Volgend jaar vanaf 149 euro naar New York?!

foto: Pexels
  1. Newschevron right
  2. Volgend jaar vanaf 149 euro naar New York?!

Wie heeft zin in een reisje naar New York? Niemand zegt daar toch nee tegen? Althans... Als je vliegangst hebt wel. Anyway, het kan volgend jaar lente - vanaf 9 mei - voor een prikkie. De lowcostmaatschappij Primera Air biedt dan rechtstreekse vluchten aan van het Belgische Zaventem naar New York. Een enkeltje boek je dan al vanaf 149 euro.

Goedkoop is duurkoop

Primera Air vliegt ook rechtstreeks vanaf Brussel naar New York, Boston en Washington. Niet te snel enthousiast worden, want er zit toch nog een addertje onder het gras. Na een snelle check op de website van de luchtvaartmaatschappij blijkt dat bij die 149 euro nog geen bagage en stoelkeuze zijn inbegrepen. Als dat wel het geval is, komt de prijs voor een enkeltje uit op 205 euro. Dan heb je natuurlijk ook nog de maaltijden waar je wat centjes voor moet neerleggen. Dan maar zelf je boterham smeren voor aan boord?

Niet alleen Primera Air, maar bijvoorbeeld ook het Noorse Norwegian en het IJslandse Wow Air vliegen goedkoop - 155 euro - naar New York. Hoewel deze prijzen heel aantrekkelijk zijn, krijg je ook bij hen een reality check bij het daadwerkelijk boeken van de ticket. Conclusie: soms is goedkoop juist duurkoop.

Ster advertentie
Ster advertentie