OMG

Japanse miljardair zoekt vrouw om met hem mee te gaan naar de ruimte

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Japanse miljardair zoekt vrouw om met hem mee te gaan naar de ruimte

Ben je een vrouw en zie je een tripje naar de maan wel zitten? Dan is de perfecte 'baan' voor jou misschien wel gevonden. De Japanse miljardair Yusaku Maezawa gaat binnenkort de ruimte in en zoekt hiervoor nog wat vrouwelijk gezelschap.

Tweet

De 44-jarige Yusaku heeft in een tweet laten weten dat hij op zoek is naar een dame die met hem een reis om de maan wilt maken. De tweet is inmiddels meer dan 10.000 keer geretweet, waaronder door Elon Musk. In de befaamde tweet staat een link naar een website waar vrouwen zichzelf kunnen opgeven voor de reis.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eisen

Je vraagt je nu misschien wel af aan welke eisen je moet voldoen om mee te kunnen richting de maan. Het lijstje aan eisen is nog best lang. Zo moet je:

  • ouder zijn dan 20 jaar;
  • een vrolijke persoonlijkheid hebben en altijd positief zijn;
  • geïnteresseerd zijn om de ruimte in te gaan;
  • in staat zijn deel te kunnen nemen aan de reis;
  • met volle teugen van het leven willen genieten;
  • iemand zijn die vrede op aarde wilt.

Denk je hieraan te kunnen voldoen? Dan heb je tot 17 januari om je aan te melden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

SPACEX

Yusaku gaat samen met SpaceX-miljonair Elon Musk in 2023 naar de maan. Hij is de eerste betalende passagier op de SpaceX toeristenvlucht. Yusaku is een excentrieke miljardair die als ondernemer is begonnen aan een online modebedrijf genaamd Zozotowan. Hier is hij heel rijk mee geworden. Zo wordt geschat dat hij een vermogen heeft van 3.6 miljard dollar, oftewel 3,24 miljard euro(!).

Selectie

Als je wil meedoen aan de selectieprocedure moet je niet cameraschuw zijn. Yusaku heeft namelijk laten weten dat er een televisieprogramma over de selectie in de maak is. Het programma gaat 'Full Moon Lovers' heten en zal het hele proces volgen en op televisie uitzenden. Yusaku heeft laten weten dat hij niet alleen een partner zoekt om mee te gaan, maar dat hij ook een team van creatievelingen wil meenemen. Het gaat om muzikanten, regisseurs, architecten, dansers, fotografen en schilders die tijdens de reis kunst kunnen maken.

Yusaku deelt uit

Yusaku is op dreef, want eerder deze week kwam zijn naam ook voorbij in het nieuws omdat hij op Twitter liet weten één miljard Japanse yen (8,2 miljoen euro) uit te gaan delen aan duizend van zijn volgers. Dat is ongeveer 8200 euro per persoon. Hij wilt dit doen om te kijken of geld echt gelukkig maakt.

Ster advertentie
Ster advertentie