OMG

Waarom Kanye West nooit lacht

  1. Newschevron right
  2. Waarom Kanye West nooit lacht
Het is één van de grootste mysteries waar beroemde wetenschappers en deskundigen al jaren niet uitkomen. Waarom lacht Kanye West bijna nooit op foto's? Hij scoort hit na hit, heeft een prachtig kindje en een vrouw met een geweldig achterwerk. Mister West heeft het goed voor elkaar, maar waar blijft die glimlach? Waarom poseert hij vaak met een neutrale en soms zelfs boze look?

Drie maanden geleden bracht Kanye licht aan het einde van deze glimlachloze tunnel. Hij twitterde een diepe boodschap die voor een tsunami zorgde in de wereld van de wetenschap: "Door niet te lachen, lach ik". Maanden later verklaart de man van Kim Kardashian de betekenis van die beroemde tweet.


Niet cool

Hoe lach je zonder te lachen? Waarom zou je dat doen en niet gewoon lachen? Dat legde Kanye West dit weekend uit: "Toen ik aan mijn Yeezus album werkte zag ik een boek uit de 18de eeuw. Op de foto's die daarin stonden, hadden ze geweldige outfits aan. Je zag niemand lachen. Toen dacht ik: Door niet te lachen, lach ik. Als je ooit de schilderijen in een oud kasteel ziet, dan zie je mensen niet lachen, omdat het niet cool zou staan."

Kort samengevat: Kanye West poseert nooit met een lach, omdat het niet cool is.

Ster advertentie
Ster advertentie