Naar homepage
OMG

Pakketje besteld bij AliExpress? Misschien komt 'ie hierom niet aan

  1. Newschevron right
  2. Pakketje besteld bij AliExpress? Misschien komt 'ie hierom niet aan

Ben je al heel lang aan het wachten op een AliExpress-pakketje? Dan is er een kans dat jouw bestelling nooit zal aankomen. Ene Jan van der Kraan uit Sittard ontdekte maandag in het Belgische Luik namelijk een gestolen vrachtwagen met honderden pakketjes van de beroemde Chinese website. En die pakketten hadden Nederland als eindbestemming.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Urban Exploring

Jan ontdekte de vrachtwagen terwijl hij zijn hobby urban exploring deed. Daarbij bezoekt hij verlaten gebouwen en moeilijk toegankelijke locaties en legt het vast. Bij een trip naar een staalfabriek in het Belgische Luik, kwam hij al die AliExpress-pakketjes tegen. Jan vertelde RTL Nieuws dat er Roemeens sprekende mannen bij de vrachtwagen stonden, maar die renden allemaal blijkbaar weg toen hij erheen liep.

Kleren, horloges en voorbinddildo's

Jan van der Kraan vertelt dat hij tetelefoonhoesjes, handdoeken met foto's daarop bedrukt, kleren, stickers, horloges, maar ook voorbinddildo's zag liggen. "Allemaal hadden ze Nederland als bezorgadres", zegt hij. Door de beelden te delen hoopt Jan dat mensen nu weten waar hun pakketje is gebleven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie