OMG

Dit gepensioneerde, wietrokende lesbische stel is razend populair op Instagram

foto: Instagram: 420oldfatlesbians
  1. Newschevron right
  2. Dit gepensioneerde, wietrokende lesbische stel is razend populair op Instagram

Het Amerikaanse lesbische stel Lee en Sue zijn hartstikke gaande op Instagram. Hun filmpjes, waarin de dames savage met zonnebrillen op (medicinale) wiet roken en een beetje slap ouwehoeren, worden tienduizenden keren bekeken. Hun account 420oldfatlesbians bestaat pas twee weekjes, maar heeft al meer dan zestigduizend volgers. Hoe oud de dames zijn, is een mysterie: "We zijn gewoon in ons derde trimester van het leven."

klaar met stigma's

De twee steken elkaars bongs aan, maken een 'Weed-Ja'-board of verkleden zich als eenhoorns. Hun droge humor valt in de smaak bij het groeiende aantal kijkers, maar er zit ook een bedoeling achter hun Instagramaccount. "We zijn moe van het stigma op wiet, lesbiennes en dikke en oude mensen. Mensen moeten gewoon zichzelf kunnen zijn", zegt het stel tegen NBC News.

medicinale wiet
Lee en Sue begonnen met de online filmpjes toen ze een tijdje geleden met pensioen gingen en van Florida naar Maine verhuisden. In tegenstelling tot hun oude woonplaats, is er in Maine een wat meer open houding ten opzichte van het groeien en gebruiken van wiet. Beide dames maken gebruik van het medicinale marihuanaprogramma. Sue vertelt dat ze altijd open zijn geweest over hun wietgebruik en graag willen laten zien wat voor positieve effecten het kan hebben op mensen met pijn. "Ik heb mijn vrienden al op de helende werking gewezen. Ik zou het geweldig vinden als het legaal wordt en het stigma verdwijnt."

Ster advertentie
Ster advertentie