Naar homepage
OMG

Vrouw neemt ontslag om vriend borstvoeding te geven

  1. Newschevron right
  2. Vrouw neemt ontslag om vriend borstvoeding te geven

Je hoort wel vaker dat iemand ontslag neemt, maar barvrouw Jennifer Mulford deed dat om een hele opmerkelijke reden. De 36-jarige Amerikaanse nam afscheid van haar werk om haar vriend om de twee uur borstvoeding te kunnen geven.

Borstvoeding voor volwassenen

Jennifer had ergens gelezen dat borstvoeding een stelletje echt bij elkaar kon brengen. Daarom ging de destijds vrijgezelle Amerikaanse op zoek naar een man die het rondborstige avontuur met haar aan wilde gaan. Ze zocht op forums en datingsites, maar een man met interesse in borstvoeding kon ze nergens vinden.

ex-vriend

Tijdens haar zoektocht raakte Jennifer aan de praat met haar ex-vriend Brad Leeson. In één van de vele gesprekken vertelde Brad dat hij grote borsten belangrijk vond bij vrouwen. Jennifer sloeg direct toe: "Dat was het ideale moment om te vragen of hij geinteresseerd was in borstvoeding," vertelt Jennifer aan The Sun.

nieuwsgierig en geil

Brad wilde borstvoeding voor volwassenen wel proberen: "Het was alsof er een knopje bij hem om ging," zegt Jennifer. "Ik hoorde aan zijn stem dat hij nieuwsgierig en geil werd van het idee."

Melk voor de sportschool

Jennifer moet Brad om de twee uur aan haar borsten laten zuigen. Op die manier blijft haar lichaam melk produceren. omdat het denkt dat er een baby aan de borsten zuigt. Brad drinkt de melk overigens niet alleen voor het seksuele genot, maar ook omdat hij gek is op sporten. De gespierde fitnessfreak gelooft dat de melk hem nog fitter houdt.

Ster advertentie
Ster advertentie