OMG

Anouk noemt argumenten Lil Kleine in The Voice 'bullshit'

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Anouk noemt argumenten Lil Kleine in The Voice 'bullshit'

Ruim 1,6 miljoen mensen zaten gisterenavond weer voor de buis om de derde ronde van de Blind Auditions van The Voice of Holland te kijken. En daar haalde Anouk aan het eind van de aflevering even flink uit naar collegacoach Lil Kleine.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

at last

Als allerlaatste persoon deze aflevering doet de 25-jarige Sophie van der Stok auditie voor de vier coaches. Ze zingt het nummer At Last en doet dat zó goed, dat alle vier de stoelen omdraaien.

De dolgelukkige Sophie luistert naar het jurycommentaar, waar eerst Anouk aan het woord komt.

"Ik vind dat je een fantastische stem hebt, maar ik vind ook dat je een paar gekke maniertjes hebt", begint Anouk.

"Het is soms een beetje geacteerd, met de manier waarop je omhoog kijkt bijvoorbeeld. Het is soms een beetje te theatraal. Dat had helemaal niet gehoeven, want je hebt die stem en that's enough!"

hoger level

De zangeres geeft in de show aan dat ze graag met Sophie wil werken om haar naar een hoger level te tillen, maar dan is Lil Kleine aan het woord.

"Lieverd, je doet mee aan The Voice of Holland hè, niet aan The Look of Holland. Je hebt heel mooi gezongen", begint Lil Kleine. In zijn verdere betoog vraagt hij Anouk waarom ze het zo kut vond wat ze deed. "Ik zei niet kut, ik zei dat ze het gewoon niet nodig had", antwoordt Anouk.

twijfel

Als Sophie toe is aan het kiezen voor een coach, geeft ze toe dat ze twijfelt tussen Anouk en Lil Kleine, waarop Lil Kleine zijn kans grijpt om Sophie over de streep te trekken. "Ik weet zeker dat ik jou echt, echt, écht heel bekend kan maken", geeft Lil Kleine als argument om Sophie in zijn team te krijgen. "Ik weet niet wat Anouk voor je gaat doen..."

"Ik ga jou never nooit zeggen dat ik jou een ster ga maken, want dat gaat waarschijnlijk helemaal niet gebeuren", reageert Anouk pinnig.

"Wat ik jou kan beloven is niet dat je een ster wordt, maar ik kan je zeker beter maken, ik kan je zeker de juiste tools en tips geven om jezelf te ontwikkelen en daar te komen waar jij wil zijn en dat heb je nodig."

bullshit

Na lang twijfelen besluit Sophie toch om voor Lil Kleine te gaan, wat Anouk duidelijk een stomme keuze vindt, blijkt als ze hoofdschuddend en met opgetrokken wenkbrauwen naar Ali B kijkt. Als Sophie de andere coaches komt bedanken zegt Anouk tegen haar: "Je hebt het fantastisch gedaan, maar wat Lil Kleine loopt te verkondigen is gewoon bullshit."

We gaan de komende maanden zien of Anouk gelijk krijgt...

Ster advertentie
Ster advertentie