OMG

Zeven chicks ontdekken via Snapchat dat ze met dezelfde gast aan het daten zijn

  1. Newschevron right
  2. Zeven chicks ontdekken via Snapchat dat ze met dezelfde gast aan het daten zijn

Snapchat is best een goede uitvinding om je flirtgame een niveautje hoger te tillen. Maar dan moet je het natuurlijk wel slim gebruiken... Dus niet zoals Nathan: hij viel keihard door de mand toen hij een groep maakte voor 'zijn' mooie vrouwen.

Romanticus

Nathan was aan het daten met zeven vrouwen tegelijk. Dat is veel, dus hij verzon een manier om wat tijd te winnen. Hij besloot ze samen in één groep te gooien, zodat hij ze tegelijkertijd een bericht kon sturen. Lekker makkelijk, dacht hij. Hij had duidelijk geen idee dat de vrouwen nu gewoon konden zien dat zijn romantische berichtje, 'hey schoonheid', ook naar anderen werd gestuurd.

Groepschat

Nadat Nathan zichzelf exposed had, blokkeerde hij alle vrouwen op social media. Gelukkig konden de vrouwen er wel om lachen en besloten ze gezellig hun verhalen over Nathan met elkaar te delen. Alle vrouwen bevestigden dat hij zich tegenover hen gedroeg alsof hij met niemand anders aan het daten was.

Vriendschap

Goed nieuws: de meiden lijken elkaar heel erg te mogen, maar vanwege het afstandsverschil is afspreken er nog niet van gekomen.

Ster advertentie
Ster advertentie