OMG

Man berooft vrouw met pistool en slidet daarna in haar DM voor een date

foto: YouTube: WRTV Indianapolis
  1. Newschevron right
  2. Man berooft vrouw met pistool en slidet daarna in haar DM voor een date

Er lopen genoeg creeps rond op aarde, dat weet de Amerikaanse Amber Beraun als geen ander. Zij werd afgelopen week met een pistool beroofd door een man, waarna er ineens een gekke plottwist ontstond. De crimineel vroeg Amber namelijk op date via Facebook.

'Damn, je was te mooi om te beroven'

In gesprek met tv-zender WRTV vertelt Amber dat de man haar vorige week woensdag benaderde en een pistool tevoorschijn haalde toen ze naar buiten liep om de post te checken. "Hij wilde dat ik hem mijn huis binnenliet, maar dat heb ik niet gedaan." In plaats daarvan overhandigde Amber de man, die later geïdentificeerd werd als Damien Boyce, zo'n 100 dollar.

Het geld dat Damien kreeg was echter niet genoeg voor hem. Hij richtte opnieuw zijn pistool op Amber en kwam dit keer met een raar verzoek. Hij vroeg Amber namelijk om hem toe te voegen op Facebook. "Ik dacht: als ik hem toevoeg, dan gaat hij weg." De dief ging daarna daadwerkelijk weg, maar Amber was nog lang niet van hem af. Na de overval kreeg ze ineens een berichtje binnen via Facebook: "Luister, ik zal je het geld teruggeven. Het was een f*cked up manier om elkaar te ontmoeten, maar damn, je was te mooi om te beroven."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Chillen

Amber wist niet wat ze meemaakte toen ze het berichtje las en het werd duidelijk dat Damien waarschijnlijk nog nooit van Tinder heeft gehoord. Ze besloot uit angst om hem boos te maken een aardig berichtje terug te sturen. "Ik geloof je man. Ik kan zien dat je lief bent. Het zijn zware tijden, ik weet hoe het is", stuurde ze terug.

Na het ontvangen van dat bericht zag Damien zijn kans schoon om Amber te vragen of ze met hem wilde "chillen". Daarop antwoorde Amber: "Ik heb een vriend, je weet dat ik niet met je kan chillen. Ik wens je echter het beste." Inmiddels is Amber als de dood dat haar iets zal gebeuren. "Hij heeft ervoor gezorgd dat ik me niet meer veilig voel in mijn eigen huis. Het is nu heel anders als ik 's nachts geluiden hoor", vertelt ze aan WRTV.

Op borgtocht vrij

Damien wordt beschuldigd van diefstal met een vuurwapen en is momenteel op borgtocht vrij, nadat hij een bedrag van 7500 dollar betaalde. Hij staat allesbehalve bekend als een lieverdje bij de politie. Eerder deze maand werd hij al gearresteerd, nadat hij naar verluidt twee mensen neerschoot tijdens een overval en een derde persoon met een baksteen op het hoofd sloeg na een ruzie. Hij zou zichzelf daarna gebarricadeerd hebben in een gebouw en zich pas over hebben gegeven toen een SWAT-team arriveerde. Hij wordt daarvoor onder meer beschuldigd van inbraak, illegaal wapenbezit en mishandeling.

Ster advertentie
Ster advertentie