Naar homepage
OMG

9-jarig meisje geeft krachtige speech op herdenkingsdienst van vader

foto: Twitter: Jacob Wycoff
  1. Newschevron right
  2. 9-jarig meisje geeft krachtige speech op herdenkingsdienst van vader

Het verdriet dat komt kijken bij het verlies van je ouders, is onbeschrijfelijk. Toch wist de 9-jarige Angie zich groot te houden tijdens de herdenkingsdienst van haar vader in hun woonplaats Massachusetts. Het hoeft natuurlijk niet, maar ze deed het bijzonder goed toen ze een krachtige en onvergetelijke speech gaf.

"Ik was altijd jouw engeltje en nu ben je mijn engel."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

bedanken

De 31-jarige papa Deleon Figueroa sneuvelde tijdens een inval in de Afghaanse provincie Faryab. Hij heeft ruim dertien jaar gediend in het Amerikaanse leger en overleed op 22 augustus. Zijn dochter bedankte hem onder andere voor het zijn van een goede vader.

"Lieve papi, ik mis je heel erg. Leefde je nog maar. Het voelt niet goed zonder jou. Ik wil je bedanken voor de held en goede vader die je was. Ik wil je bedanken voor het verdedigen van ons land en je onvoorwaardelijke liefde voor mij. Ik weet, papa, dat je nu in de hemel bent samen met oma. Ik mis jou en onze tijd samen echt ontzettend veel. Ik mis het om samen naar het strand en naar de bioscoop te gaan. Ik mis je knuffels en kusjes. Ik zal proberen om je trots te maken en me netjes te gedragen zoals je me hebt geleerd. Je blijf voor altijd mijn papa en weet dat mijn moeder en familie goed voor me zullen zorgen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie