OMG

Amber Rose praat openlijk over relatie met Wiz Khalifa bij Larry King

  1. Newschevron right
  2. Amber Rose praat openlijk over relatie met Wiz Khalifa bij Larry King

Amber Rose heeft pas aangekondigd dat rapper Machine Gun Kelly haar nieuwe liefje is. Maar babydaddy Wiz Khalifa blijft natuurlijk altijd een rol spelen haar leven. De twerkkoningin werd geïnterviewd door één van Amerika's bekendste interviewers Larry King. Ze vertelde openlijk over de band met haar ex Wiz, maar ook over de nieuwe ontwikkelingen in liefdesland.

"Getrouwd en bekend zijn tegelijk, is niet makkelijk. We houden nog steeds wel van elkaar, we zijn tenslotte ook ooit uit liefde getrouwd. Momenteel werken we gewoon aan het feit dat we onze zoon samen moeten opvoeden. Hij is vaak bij mij voor onze zoon, en ik ook bij hem."

"Ik heb niet voor de fame gekozen"
Het interview ging natuurlijk verder dan Wiz Khalifa en Machine Gun Kelly. Amber liet zich ook uit over haar bekendheid en waaraan ze dat eigenlijk te danken heeft. "Ik heb niet voor bekendheid gekozen. Ik heb met iemand gedate die heel beroemd was en heb onbewust een fanbase gecreëerd die slechts gebaseerd was op m'n uiterlijk."

Haat niet. Stop het!
"Vrouwen moeten stoppen om 'op elkaar' te haten." Dat wilde Amber ook nog even goed benadrukken tijdens het interview. "Ik ben altijd al sexy geweest en heb volop aandacht gehad van mannen. Zelfs voordat ik ooit seks had, werd ik al gehaat door meiden die me een slet noemden."

Over twerken enzo
Tot slot bespraken Amber en Larry ook nog wat 'straattaaldingetjes' met elkaar.

Ster advertentie
Ster advertentie