OMG

2 Chainz lanceert eigen merk cannabis

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 2 Chainz lanceert eigen merk cannabis

Rapper 2 Chainz houdt wel van een goede joint op zijn tijd. Dat stak de rapper eigenlijk al nooit onder stoelen of banken, maar zijn liefde voor cannabis bouwt hij nog verder uit. Hij heeft namelijk een eigen merk cannabis gelanceerd: The Gas Cannabis Co.

green street agency

De rapper werkt hiervoor samen met Green Street Agency, die eerder al 'wietdealtjes' maakte met Snoop Dogg, The Game, Cypress Hill en Rae Sremmurd. 2 Chainz fabriceerde met het bedrijf een aantal cannabisproducten, waaronder voorgedraaide joints en gewone cannabis in drie verschillende sterktes.

?????????⛽️⛽️

Een bericht gedeeld door 2 Chainz Aka Tity Boi (@2chainz) op 26 Okt 2018 om 12:55 (PDT)

hoge kwaliteit

De cannabisproducten worden omschreven als "hoge kwaliteit, super premium GAS met het kenmerkende aroma die ervoor zorgt dat uw motor soepel blijft draaien."

De cannabis wordt geleverd in miniatuurverpakkingen van een pompstation en is te koop bij verschillende shops in het Amerikaanse Californië, waar cannabis legaal is.

promoten

Groots fan is in ieder geval al 2 Chainz zelf, die zegt dat hij "GAS herkent zodra hij het ziet, aanraakt of rookt", en ook op Instagram zijn eigen marihuana druk aan het promoten is. Zou jij het uit willen proberen?


the beginning of forever

Een bericht gedeeld door 2 Chainz Aka Tity Boi (@2chainz) op 26 Okt 2018 om 10:58 (PDT)

Ster advertentie
Ster advertentie