OMG

Man slaat eigen zus dood nadat ze vreemdging

foto: Twitter: @elpasotimes
  1. Newschevron right
  2. Man slaat eigen zus dood nadat ze vreemdging

Een 32-jarige man uit Texas heeft zijn zus doodgeslagen nadat hij erachter kwam dat ze met een andere man naar bed was geweest. Volgens El Paso Times had Jose Manuel G. een relatie met zijn eigen zus en kon hij zich niet beheersen nadat hij erachter kwam dat ze vreemd was gegaan.

Trigger warning: dit artikel gaat over ongenadig geweld.

Fataal

De 32-jarige G. woonde samen met zijn zus in Canutillo. Zij zou in hun huis seks hebben gehad met een andere man, terwijl haar broer lag te slapen. Toen G. daar de volgende dag achter kwam, kon hij zijn woede niet beheersen en viel hij zijn zus aan. Hij sloeg haar in het gezicht, waarbij ze haar voortanden kwijtraakte en op de grond belandde.

Daar bleef het niet bij. G. voelde zich zo erg bedrogen door zijn zus, dat hij een honkbalknuppel pakte en daarmee op haar in begon te slaan. Ook zou hij haar geslagen hebben met 'een massage-instrument'. Het geweld werd haar uiteindelijk fataal.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vluchtpoging

Nadat G. er bewust van was dat hij zijn zus had vermoord, belde hij zijn moeder om te vertellen wat er was gebeurd. Vervolgens probeerde hij het huis, dat vol zat met bloedsporen, 'schoon' te dweilen. De politie was op dat moment al onderweg, omdat zijn moeder direct de autoriteiten had ingelicht. Ondanks een vluchtpoging van de 32-jarige dader, kon de politie hem snel na de misdaad oppakken.

Moord op zijn zus

Volgens de autoriteiten in Texas komt G. oorspronkelijk uit Guatemala en kwam hij er een paar jaar geleden pas achter dat hij een zus had in zijn geboorteland. Zij verhuisde vervolgens naar Canutillo om bij haar broer in te trekken, kort nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten.

G. werd in Canutillo gezien als een grote drugsdealer en werd eerder al eens veroordeeld voor geweldpleging met een honkbalknuppel, huiselijk geweld en drugsbezit. Hij zit momenteel vast en wordt beschuldigd van de moord op zijn zus.

Ster advertentie
Ster advertentie