OMG

Grootste familie Groot-Brittannië: Sue en Noel krijgen 21ste kind

  1. Newschevron right
  2. Grootste familie Groot-Brittannië: Sue en Noel krijgen 21ste kind

De familie Radford wordt ook wel 'Groot-Brittannië's grootste familie' genoemd. De 43-jarige Sue en 47-jarige Noel hebben namelijk maar liefst twintig kinderen! En daar komt binnenkort nóg een dochter bij. Dat maakte het gezin dinsdag bekend via Instagram. De Radford-familie is ook begonnen met vloggen. In hun eerste vlog laat moeder Sue zien hoe ze aan al haar kinderen bekend maakt dat ze een zusje krijgen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

laatste

Sue en Noel kregen hun eerste kindje toen Sue nog maar veertien jaar oud was. Omdat ze zelf allebei als baby geadopteerd werden, besloten ze hun zoon Chris uiteindelijk te houden. In de jaren daarna volgden er nog negentien andere kinderen en drie kleinkinderen. In een interview met This Morning begin dit jaar zeiden Sue en Noel nog dat Archie "beslist de laatste baby" zou zijn.

De kinderen van Sue en Noel heten Chris (29), Sophie (24), Chloe (22), Jack (21), Daniel (19), Luke (17), Millie (16), Katie (15), James (14), Ellie (13), Aimee (12), Josh (10), Max (9), Tillie (7), Oscar (6), Casper (5), Hallie (2), Phoebe (1) en Archie (8 maanden). In 2014 verloor Sue haar zoon Alfie toen ze 23 weken zwanger was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drukke dagen

Hoe het is om zo'n groot gezin te hebben? Sue vertelde erover in de Daily Mail. De wasmachine draait negen keer per dag, vader Noel moet de meeste kinderen in een minibusje naar school brengen, en het gezin geeft zo'n 400 euro per week uit aan boodschappen. De Radfords leven in een groot huis met tien kamers. De jongere kinderen slapen in stapelbedden en de oudere kinderen hebben een eigen kamer. De familie krijgt geen uitkering, maar leeft van het inkomen van hun succesvolle bakkerij.

Ster advertentie
Ster advertentie