OMG

Harry Potter-acteur een van de rijkste jonge Britten, Adele op nummer één

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Harry Potter-acteur een van de rijkste jonge Britten, Adele op nummer één

Benieuwd wat je famous leeftijdsgenoten verdienen met hun filmrollen en nummer 1-hits? Het magazine Heat komt elk jaar met een lijst van de rijkste Britse celebs van 30 jaar en jonger. Dit jaar bovenaan de lijst: zangeres Adele (30). Haar gouden keeltje is goed voor 147,5 miljoen pond (165,2 miljoen euro) en hiermee is ze voor de derde keer de rijkste jonge Britse ster.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rijke tovenaar

Op nummer drie staat Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe (29). Met zijn Hogwarts-avonturen heeft hij een aardig centje verdiend: 87 miljoen pond (97,5 miljoen euro). Zanger Ed Sheeran (27) staat boven hem met 94 miljoen pond (105,3 miljoen euro).

One Direction en hermelien in de top tien

Daniel is niet de enige die als tovenaarsleerling een fortuin heeft binnengesleept. Ook Emma Watson a.k.a. Hermelien staat hoog in de lijst, met 55 miljoen pond staat ze op nummer vijf. Rupert Grint (Ron Wemel) staat op nummer elf met 33 miljoen pond. Verder staat de top tien vol met de boys van One Direction: Harry Styles (vierde plaats met 58 miljoen pond), Niall Horan (zevende plaats met 46 miljoen pond), Louis Tomlinson (achtste plaats met 44 miljoen pond), Liam Payne (negende plaats met 43 miljoen pond) en Zayn Malik (tiende plaats met 37 miljoen pond). Niet alleen boybands doen het goed, de meiden van Little Mix staan op nummer zes met 48 miljoen pond.

Andere namen die hoog in de lijst staan: Sam Smith, Avengers-acteur Aaron Taylor-Johnson, Cara Delevingne, Rita Ora en Jessie J.

Ster advertentie
Ster advertentie