OMG

Jennifer Aniston verrast fans op Friends-set en ze worden helemaal gek

  1. Newschevron right
  2. Jennifer Aniston verrast fans op Friends-set en ze worden helemaal gek

Het is al zestien jaar geleden dat de laatste aflevering van Friends uitgezonden werd, maar dat betekent niet dat de populariteit van de serie gedaald is. Friends-fans zijn echte diehards. Daarom is de speciale Warner Bros-toer die mensen langs de set van de sitcom brengt ook zo gewild. Voor veel fans is deze tour alleen al geweldig, maar een paar bezoekers hadden de ervaring van hun leven toen Jennifer Aniston a.k.a. Rachel opeens voor hun neus stond.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Host

Jennifer Aniston hostte deze week The Ellen Show, omdat Ellen herself haar rijbewijs moest vernieuwen. De actrice voelde zich meteen thuis, want de studio van de talkshow staat op dezelfde plek als waar Friends vroeger werd opgenomen. De set staat er nog steeds en mensen kunnen deze in een speciale toer bezoeken. Jennifer besloot - nu ze toch zo in de buurt was - even op bezoek te gaan bij de toer.

Cadeau

Het publiek van The Ellen Show werd ook door Jennifer Aniston verrast. De tijdelijke host gaf het complete publiek namelijk een kaartje voor Ellens speciale 12 Days of Giveaways-show. In deze afleveringen krijgen mensen allerlei cadeaus mee naar huis.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie