Films, Series & TV

Jennifer Aniston: Friends-cast werkt mogelijk aan iets nieuws

foto: youtube/Late Night with Stephen Colbert
  1. Newschevron right
  2. Jennifer Aniston: Friends-cast werkt mogelijk aan iets nieuws

Jennifer Aniston heeft onlangs gezegd dat de cast van Friends mogelijk werkt aan iets nieuws. Ze liet in de talkshow van Stephen Colbert nog achterwege wat het precies is: "Er staat iets te gebeuren, maar wij weten nog niet wat dat is."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Friends op de foto

Er verscheen niet al te lang geleden nog een nieuwe foto van de Friends-cast, maar de aanleiding voor die bijeenkomst had volgens Aniston weinig te maken met een nieuwe serie of film. Ze vertelde toen bij The Ellen Degeneres Show: "We hielden onlangs een reünie omdat we elkaar misten en omdat we toevallig allemaal even in hetzelfde deel van de wereld waren. En misschien komt er dus wel meer van."

Friends

De sitcom Friends werd in de VS van 1994 tot 2004 uitgezonden en de herhalingen waren ook in Nederland op meerdere kanalen te zien. In de populaire serie speelde Jennifer Aniston de rol van Rachel Green, Courteney Cox was de precieze Monica Geller, Matthew Perry ging door het leven als Chandler Bing, David Schwimmer was de nerdy Ross Geller, Matt LeBlanc de stoere Joey Tribbiani en Lisa Kudrow de verknipte Phoebe Buffay.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie