OMG

'Neppe Snoop Dogg' licht Bulgaarse liefdadigheidsorganisatie op

  1. Newschevron right
  2. 'Neppe Snoop Dogg' licht Bulgaarse liefdadigheidsorganisatie op

Snoop Dogg zou naar Bulgarije komen voor een optreden om geld in te zamelen voor kinderen in oorlogsgebieden. Of tenminste, dat dacht de liefdadigheidsorganisatie die 360.000 dollar (ongeveer 300.000 euro) betaalde voor de artiest.

Look-a-like

De organisatie Peace for You Peace for Me werd opgelicht door een bedrijf genaamd Rich America. Dit bedrijf stuurde ook de bovenstaande video waarin een neppe Snoop Dogg een shoutout doet naar het concert - maar het is hem duidelijk niet. Alleen dat zagen de organisatoren niet...

alarmbel

Rich America had een document opgesteld waarin stond dat ze Britney Spears en Snoop Dogg konden regelen voor het benefietconcert. Pas toen het bedrijf probeerde om Britney in te wisselen voor Natalie LaRose en vervolgens liet weten dat Snoop Dogg zich op het laatste moment heeft teruggetrokken, ging er een alarmbel rinkelen. De liefdadigheidsorganisatie eiste het geld terug, maar dat weigerde Rich America.

Aanklacht

Rich America wordt nu aangeklaagd voor oplichting. Peace for You Peace for Me eist de betaalde 360.000 dollar plus meer dan 2,5 miljoen dollar aan gemaakte kosten.

Ster advertentie
Ster advertentie