OMG

OMG: Kanye West en Donald Trump samen gespot

  1. Newschevron right
  2. OMG: Kanye West en Donald Trump samen gespot

Kanye West en Donald Trump hebben zojuist een bespreking gehad in de Trump Tower, het kantoor van de Amerikaanse gekozen president. De twee werden gespot door paparazzi toen zij het gebouw verlieten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Life

De ontmoeting tussen het stel leverde veel vragen op. Maar volgens Yeezy zijn de twee "al heel lang vrienden" en was het topic van hun gesprek "life". De ontmoeting tussen Trump en Power-rapper zou niet langer hebben geduurd dan 15 minuten.

Yeezy for...?

Volgens lokale bronnen zou Trump zijn persconferentie hebben uitgesteld, omdat hij bezig is zijn kabinet samen te stellen. De last minute ontmoeting met Kanye, gaf meteen voer voor geruchten in de Amerikaanse media.

"Kanye gaat optreden tijdens de inzweringsceremonie van Trump en/of hij heeft officieel een positie weten te bemachtigen in het meest angstaanjagende kabinet uit de Amerikaanse geschiedenis."

Eerder had de rapper al uitgesproken, dat als hij had gestemd, hij zou hebben gekozen voor de controversiële kandidaat.

Team geblondeerd

Kanye werd enkele dagen geleden voor het eerst weer gespot na zijn ontslag uit het ziekenhuis na een mentale instorting. Opvallend was zijn nieuwe geblondeerde hair do. De samenzweringstheorieën over een vooropgezet plan kwamen daarom al gauw boven water.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie