OMG

Vrouw neemt wraak op ex door 49 keer door rood te rijden in zijn auto

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Vrouw neemt wraak op ex door 49 keer door rood te rijden in zijn auto

Een vrouw uit China is helemaal psycho gegaan om wraak te nemen op haar ex. Ze was namelijk woest omdat hij haar had verlaten voor een andere vrouw. Daarom besloot ze zoveel mogelijk boetes te verzamelen met zijn auto.

49 keer door rood

De vrouw, genaamd Lou, vroeg een andere man om de Audi van haar ex-vriend Qian te huren, meldt het Chinese blad Global Times. De twee huurden de auto en overtraden maar liefst 50 keer de verkeersregels. Ze reden 49 keer door rood en ook nog een keer te hard. Daardoor kwamen de boetes binnen bij Lou's ex-vriend.

Onderzoek politie

De politie besloot uiteindelijk onderzoek te doen, nadat ze ontdekten dat dezelfde auto tientallen boetes had ontvangen in slechts twee dagen. Via Qian, de eigenaar van de auto, kwam de politie erachter dat de auto verhuurd was aan ene Zhu. Die bekende uiteindelijk het hele verhaal.

Date beloofd

Zhu vertelde dat hij akkoord ging met het aanbod van de vrouw, omdat hij verliefd is op haar. Zij had hem beloofd om met hem te daten, maar alleen als hij haar zou helpen om wraak te nemen op haar ex-vriend.

Ster advertentie
Ster advertentie