OMG

Koppel maanden aan elkaar vastgeboeid om relatie te redden

foto: YouTube: Guardian News
  1. Newschevron right
  2. Koppel maanden aan elkaar vastgeboeid om relatie te redden

Een koppel uit Oekraïne zat 4 maanden aan elkaar vastgeboeid in een laatste poging om hun relatie te redden. De poging was tevergeefs, want zodra ze werden losgemaakt, maakten ze het direct uit.

Op valentijnsdag

Alexander Kudlay (33) en zijn vriendin Viktoria Pustovitova (29) zaten letterlijk aan elkaar vast. De twee sloegen de ijzeren handboeien op Valentijnsdag om. Via social media hielden ze hun volgers op de hoogte. Uiteindelijk beseften de twee dat het beter was om de relatie te beëindigen. "We hebben over veel zaken verschillende opvattingen", zegt Alexander. "Aan de ene kant stoort het niet en laten we de ander in z’n waarde. Maar aan de andere kant zijn we geen gelijkgestemden, we zitten niet op dezelfde golflengte, we zijn gewoon totaal anders", concludeert de autoverkoper uit Kiev.

Quote

Niet herhalen wat wij hebben gedaan.

Viktoria Pustovitova

'Eindelijk vrij'

Viktoria is het daarmee eens. "Ik kreeg helemaal geen aandacht van Alexander omdat we de hele tijd bij elkaar waren", aldus Viktoria na het losknippen van de boeien. "Ik wil mijn eigen leven leiden en groeien als een onafhankelijk persoon. Ik ben eindelijk vrij." De twee deden alles samen: Roken, naar de wc en werken. Ondanks dat ze het 4 maanden volhielden, zouden ze het niet aanraden aan andere koppels. "Ik denk dat het een goede les is voor ons, voor andere Oekraïense koppels en voor stellen in het buitenland om niet te herhalen wat wij hebben gedaan", zegt Viktoria.

Ster advertentie
Ster advertentie