Naar homepage
OMG

Help a FunX-luisteraar out: Walid vindt zijn vriendin te dik en wordt op zijn plaats gezet door luisteraar

  1. Newschevron right
  2. Help a FunX-luisteraar out: Walid vindt zijn vriendin te dik en wordt op zijn plaats gezet door luisteraar

We hebben allemaal wel problemen waar we echt mee zitten. Dit kan zijn op het gebied van relaties, je baan, op school, noem maar op. In Jouw Stad Rotterdam belde Walid met een probleem. Zijn vriendin is stevig aangekomen en hij vindt haar niet meer aantrekkelijk. Hij vroeg luisteraars om advies. Hij kreeg verschillende reacties, maar er was één luisteraar die er écht moeite mee had.

Schuldgevoel

Buiten het feit dat Walid zijn vriendin niet meer aantrekkelijk vindt, heeft hij toch een soort schuldgevoel. Hij vindt het erg dat hij zich niet meer aangetrokken voelt tot haar, maar wil toch vechten voor hun relatie.

Mening van de luisteraar

Veel luisteraars reageerden nogal lacherig op het probleem van Walid. Sommigen gaven advies dat het stel samen moest gaan sporten. Anderen vonden dat 'extra vlees' juist goed is.

Tiffany vond het niet heel leuk. Zij begreep niet hoe iemand zo kon praten over zijn vriendin. Ze heeft heel wat te zeggen over de situatie en geeft hem een uitgebreid advies.

"Ik was gewoon flabbergasted. Weet je wat het is? Op het moment dat je zegt dat je haar met acht kilo meer of minder niet meer aantrekkelijk vindt, geef je eigenlijk aan dat je bent gevallen voor haar uiterlijk en niet haar innerlijk. En stel je voor dat de rollen waren omgedraaid en je een bierbuik had en een beetje kalig werd, zou je het ook niet leuk vinden. Wat je ook kan doen is het negatieve omzetten in iets positiefs. Je kan gewoon zeggen: 'Weet je, ik wil iets doen aan mijn lichaam en ik wil dat je meedoet dan doen we iets samen.' Het ligt eraan hoe je het brengt."

Karma

We weten allemaal dat karma hard is. Tiffany is het hier erg mee eens en vertelt Walid over het lesje dat karma haar ex heeft geleerd.

"Na mijn zwangerschap was ik een stuk zwaarder en toen zei de vader van mijn kind ook dat ik dik was geworden en dat ik moest afvallen. Uiteindelijk zijn wij uit elkaar gegaan en ben ik afgevallen, maar hij is verder gegaan in een relatie met een vrouw die vier keer dikker is dan ik. Dus onthoud wat je zegt, want het komt altijd weer terug op een pad waarvan je het niet verwacht. Straks eindig je met een vrouw die tien keer zwaarder is dan je huidige vrouw. Ja, dan is je huidige vrouw ineens de mooiste vrouw op de wereld."

Ster advertentie
Ster advertentie