OMG

Man (22) riskeert celstraf in Singapore voor het delen van naaktfoto's op OnlyFans

foto: Instagram: @titusslow
  1. Newschevron right
  2. Man (22) riskeert celstraf in Singapore voor het delen van naaktfoto's op OnlyFans

De Singaporese politie heeft afgelopen woensdag een man gearresteerd voor het plaatsen van foto's en video's waarin hij naakt te zien is op Onlyfans. De 22-jarige Titus Low wordt momenteel aangeklaagd voor het verspreiden van obsceen materiaal via elektronische apparaten.

Verbod op OnlyFans-account

Volgens The Straits Times wordt Low ook aangeklaagd op grond van het Singaporese Wetboek van Strafvordering, omdat hij toch gebruikmaakte van zijn OnlyFans-account, terwijl de politie hem dat had verboden. De politie ontving in september een melding dat Low seksueel getinte content van zichzelf had geplaatst op OnlyFans. Een maand later beval de politie hem om geen gebruik meer te maken van zijn account. Low stelde zijn wachtwoord echter opnieuw in en ging vervolgens verder met het delen van meer content.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Zegt veel over de wetten hier"

In een verklaring aan Insider zegt Low het volgende: "Ik wil graag opmerken dat ik wordt aangeklaagd voor het plaatsen van naaktfoto's op een niet-Singaporese website, OnlyFans. Dat zegt veel over de wetten hier. Ik heb alleen foto's van mezelf gepost en al mijn abonnees zijn volwassenen." In een vervolgmail liet zijn advocaat weten dat Low's mentale toestand momenteel "kwetsbaar" is vanwege de aanklachten tegen hem.

Maximaal zes maanden cel

Mocht Low schuldig bevonden worden, moet hij maximaal zes maanden de gevangenis in. Daarbovenop krijgt hij ook nog een boete. Overigens is het niet de eerste keer dat een OnlyFans-gebruiker wordt opgepakt voor het posten van seksueel getinte content op het platform. Ook in Thailand werden een 19-jarig model en haar vriend gearresteerd voor het post van content die volgens de Thaise autoriteiten 'obsceen' zouden zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie