OMG

Doodstraf voor psycho moordenaar die eigen penis afsneed

  1. Newschevron right
  2. Doodstraf voor psycho moordenaar die eigen penis afsneed

Een massamoordernaar die zijn eigen penis eraf sneed en ook nog eens de duivelse nummercombinatie 666 in zijn hoofd kerfde, krijgt de doodstraf. Dat heeft de rechter in de Amerikaanse staat Nebraska bepaald. Nikko Jenkins, zoals de psychopaat heet, heeft vier mensen doodgeschoten in 2013.

aan de slag

De 30-jarige man had net tien jaar gevangenisstraf uitgezeten toen hij in augustus 2013 in tien dagen tijd vier mensen vermoordde. Eén van de moorden heeft hij samen gepleegd met zijn zus.

de weg kwijt

Nadat Nikko zijn penis afsneed terwijl hij in de gevangenis zat, waren er maar liefst 27 hechtingen nodig. Volgens hem was het in eerste instantie een ode aan een Egyptische god. Maar in de rechtszaal noemde hij het een daad die voortkwam uit zijn psychose. Met deze beargumentatie hoopte Nikko op strafvermindering. Ook sneed de veroordeelde zijn tong in tweeën, zodat het op die van een slang zou lijken.

de ergste

De rechter die het oordeel uitsprak, Peter Bataillon, noemt de moorden van Nikko Jenkins één van de ergste seriemoorden die de staat Nebraska ooit heeft gekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie