OMG

Tien rare namen die celebs aan hun kinderen gaven

  1. Newschevron right
  2. Tien rare namen die celebs aan hun kinderen gaven

Rumi en Sir Carter, zo heten de nieuwe kinderen van Jay Z en Beyoncé. Je houdt ervan of je vindt het verschrikkelijk. Hoe dan ook, het zijn bijzondere namen. Jay Z en Queen Bey zijn niet de enige die hun kinderen een aparte naam hebben gegeven. Celebrities houden er over het algemeen van om hun kind een zo origineel mogelijke naam te geven. Wat vind jij van de volgende namen?

10. Heiress Harris

Het schattige dochtertje van T.I. is pas één geworden. Ze draagt de bijzondere naam Heiress Harris.

9. Phyllon Joy Gorré

Doutzen Kroes en Sunnery James gaven hun zoon de naam Phyllon Joy. De naam klinkt een beetje als een personage dat in Star Wars had kunnen spelen.

8. North West en Saint

Het was eigenlijk wel te verwachten dat Kanye West en Kim K. niet met een standaard naam voor hun kind zouden aankomen. Maar de wereld was toch verrast toen zij hun eerste kind North en hun tweede kind Saint noemden.

7. Apple

Chris Martin en Gwyneth Palthrow hielden kennelijk zoveel van deze fruitsoort, dat ze hun dochter Apple ernaar vernoemden.

6. rocket ayer

Pharrell Williams noemde zijn zoon Rocket. Hij is trouwens niet de enige celeb die zijn kind naar een raket vernoemde. Ook onder andere kok Jamie Oliver, die later nog terugkomt in deze lijst, gaf zijn kind die naam.

5. Shiloh Nouvel

Angelina Jolie en Brad Pitt gaven hun kinderen allemaal originele namen: Shiloh Nouvel, Maddox, Zahara, Pax, en Knox.

4. Poppy Honey

's Werelds bekende kok Jamie Oliver kan er ook wat van als het aankomt om creatieve namen. Hij noemde samen met zijn vrouw Jools hun kinderen: Poppy Honey, Daisy Boo Pamela, Petal Blossom Rainbow, Buddy Bear Maurice en River Rocket.

3. Prince Michael II

Michael Jackson gaf deze bijzondere naam aan zijn zoon. En alsof dat nog niet erg genoeg was, kreeg hij ook nog de bijnaam 'Blanket'.

2. Audio Science

De verdiende tweede plek van raarste namen gaat naar actrice Shannyn Sossamon. Zij noemde haar zoontje Audio Science.

1. Pilot Inspektor

Maar de allerraarste naam is toch wel Pilot Inspektor. Acteur Jason Lee, bekend van My Name Is Earl, gaf zijn zoon deze zeer bijzondere naam.

Ster advertentie
Ster advertentie