OMG

Timelapse: vrouw valt 57 kilo af na zelfmoord echtgenoot

  1. Newschevron right
  2. Timelapse: vrouw valt 57 kilo af na zelfmoord echtgenoot

Justine McCabe maakte het afgelopen jaar een ongelofelijke transformatie mee en legde dat vast met een timelapse video. De Amerikaanse vrouw viel 57 kilo af zonder dieetpillen, operaties of shakes te gebruiken. Het begon echter allemaal pas na de schokkende zelfmoord van haar echtgenoot.

Justine schrijft op Tumblr gedetailleerd hoe ze na de onverwachte zelfmoord van haar echtgenoot niet meer van ongezond voedsel kon afblijven. Vlak voor de dood van haar man was ook haar moeder overleden. Justine was nooit de dunste, maar na de dood van haar man stopte ze zich vol met alles wat ze maar kon vinden. Op haar zwaarste punt woog ze 139 kilo. Het beïnvloedde Justine niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Toen besloot ze de knop om te draaien. Ze veranderde haar levensstijl en ging vaak naar de sportschool.

"De persoon in de spiegel is de grootste uitdaging van je leven. Je geest is krachtig. Doe je inspanningen, accepteer je terugvallen en ga door ondanks de pijn en de excuses. De enige motivatie staart je aan in de spiegel. Je kan alles zijn, doen en hebben. Leef zonder zorgen en geef nooit op. Dat drijft mij. Mijn motivatie."

Ster advertentie
Ster advertentie