OMG

Vrouw doet schokkende ontdekking op Facebook van moeder

  1. Newschevron right
  2. Vrouw doet schokkende ontdekking op Facebook van moeder

De 31-jarige Silvina Martinez Pintos scrollde door op Facebook langs de foto's van haar moeder. Een van de foto's bleek twee weken voor haar geboorte te zijn genomen. Daarop leek de moeder van de Argentijnse allesbehalve zwanger.

Geadopteerd

Silvina vermoedde al een tijdje dat er iets niet klopte en confronteerde daarom haar moeder. Haar moeder gaf toe dat ze geadopteerd was, maar wist alleen dat de biologische moeder destijds 16 jaar oud was. Ook herinnerde ze zich nog de naam van de dokter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op zoek naar je roots

Silvina Martinez Pintos heeft het hele verhaal op haar Facebook gepost en zegt dat het keihard was om zo te ontdekken dat ze geadopteerd is. Inmiddels weet ze ook waar en wanneer ze geboren is. Ze hoopt haar biologische moeder te kunnen opsporen. Niet om haar te beschuldigen, maar om meer te weten te komen over haar roots en eventuele broers en zussen.

Leeft ze nog?

Silvina houdt er ook rekening mee dat haar echte moeder misschien wel overleden is. Ook dan zou ze het graag willen weten om een hoofdstuk te kunnen afsluiten. "Dan kan ik weer verder met mijn leven."

Ster advertentie
Ster advertentie